Palvelut

Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut

Tarjoamme luotettavat ja nopeat kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut. Palvelukokonaisuuden laajuudesta sovimme kanssasi. Palvelukokonaisuuksia voi joustavasti muuttaa sopimuksen aikana. Yritysten veroilmoitukset sekä kausivero- ja vuosi-ilmoitukset lähetämme sähköisesti yrityksen antamin valtuutuksin eri viranomaistahoille.

Verkkolaskut

Nykyaikaiset ohjelmistomme mahdollistavat paperittoman, sähköisen taloushallinnon. Voit hyväksyä ja maksaa ostolaskut, tehdä myyntilaskut ja lukea kirjanpidon raportteja nettiyhteyksin. Verkkolaskujen vastaanotto on vaivatonta ja se helpottaa laskujen maksamista sekä pienentää virhemahdollisuuksia. Ja mikä parasta, se säästää aikaasi ja on ekologista.
Meillä on käytössä myös skannauspalvelu, muutamme paperilaskusi tarvittaessa sähköiseen muotoon.

Ostolaskut ja ostoreskontra

Käytössämme on selainpohjainen ratkaisu ostolaskujen kierrätykseen ja matkalaskujen tekemiseen. Ohjelma toimii myös ostoreskontrana.

Laskujen maksatus voidaan tehdä suoraan ostoreskontrasta, ilman erillistä pankkiohjelmaa. Maksuennuste helpottaa kassanhallintaa. Ohjelma nopeuttaa laskujen maksamista, säästää aikaasi ja pääset eroon paperilaskujen käsittelystä.

Halutessasi voit ulkoistaa ostoreskontran hoidon meille.

Myyntilaskut ja myyntireskontra

Käytössämme on selainpohjainen myyntilaskutusohjelma, mikä toimii myös myyntireskontrana. Voit käyttää ohjelmaa ajasta ja paikasta riippumatta. Laskut ja maksukehotukset lähtevät asiakkaille automaattisesti verkkolaskuina tai tulostuspalvelun kautta paperilaskuina. Ohjelman käyttö nopeuttaa yrityksen rahavirtaa, tehostaa muistutusprosessia ja samalla pääset eroon paperilaskujen käsittelystä.

Halutessasi voit ulkoistaa laskutuksen ja myyntireskontran hoidon meille.

Sähköinen arkistointi

Käytössämme on selainpohjainen arkisto, mikä on tarkoitettu kaikkien dokumenttien sähköiseen arkistointiin. Arkistoa voi käyttää mistä ja milloin vain ja se soveltuu kaikkiin sähköisiin asiakirjoihin, kuten laskut, tositteet ja raportit. Osto- ja matkalaskut sekä muistiotositteet siirtyvät laskujen sähköisestä kierrätysjärjestelmästä tositearkistoon. Myös muut arkistoitavat tiedostot, kuten myyntilaskut, tiliotteet, veroilmoitukset ja kirjanpidon raportit voidaan siirtää tai skannata arkistoitavaksi.

Sähköisessä arkistossa säilytät asiakirjat systemaattisesti: erilliset tosite-, asiakirja- ja raporttiarkistot. Asiakirjoille voidaan luoda omat pää- ja alajaottelut ja ne voidaan säilyttää eri formaateissa (esim. tif, pdf, word). Ohjelma mahdollistaa vapaan tekstihaun kaikkeen arkiston materiaaliin ja siitä on mahdollisuus lähettää sähköposteja. Näin voidaan esim. automatisoida ennakkoilmoitus tietyn sopimuksen umpeutumisesta.

Palkkahallinto

Palveluihimme kuuluu myös palkkahallinto. Palkkojen perustietojen antamistapa sovitaan asiakaskohtaisesti. Palkkatiedot sekä työnantajasuoritusten tiedot lähetämme asiakkaalle sähköpostitse. Lähetämme puolestanne myös maksuaineistot pankkiin, mikäli maksuliikennesopimus on tehty. Kausivero- ja vuosi-ilmoitukset lähetämme eri viranomaistahoille sähköisesti.

Isännöintipalvelut

Isännöintipalvelut hoitaa konserniimme kuuluva Isännöintitoimisto Talopro Oy. Lisätietoja www.talopro.fi.